13

dec

De Gelaarsde Kat 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Nu te zien in de bioscoop de Gelaarsde Kat, leuk voor de gehele familie

Door Redactie

De tijd van het jaar waar de leukste bioscoopfilms in de bioscoop zijn. Het is koud buiten, het is winters weer en tijd voor een leuke film! Nu in de bioscoop: de Gelaarsde Kat, een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde kat in Gelaarsde Kat. 

De Gelaarsde Kat 2

Het verhaal 

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje (de voor een Oscar genomineerde Florence Pugh, Black Widow) en de drie beren, “Big” Jack Horner (Emmy-winnaar John Mulaney, Big Mouth) en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf (Wagner Moura, Narcos). De dappere Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen, begint hij aan zijn grootste avontuur ooit. De gelaarsde kat gaat op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje.

De Gelaarsde Kat 1

Bijzondere effecten

De meisjes vonden het een leuke film, omdat ze een speciale bril 3D op mochten zetten. Dat geeft meteen een heel ander gevoel bij de voorstelling en het is net of je er echt in zit en de film vanuit je stoel beleeft, maar onderdeel bent van het geheel. Het is een spannend verhaal waarbij de held op laarzen echt beleeft en de spanning voelt. Je trilt mee, maar het is niet te eng voor onze kleine kindjes. Het is ook leuk om te zien hoe de samenwerking is tussen de poes en de hond. Een aanrader om in de bioscoop te gaan kijken deze kerst. Spanning en sensatie beleef je met dee leuk film de Gelaarsde Kat. 

De Gelaarsde Kat 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.