18

jan

Brandweerman Sam 5
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Brandweerman Sam Live! en de verborgen piratenschat, ideaal uitje voor de winter

Door Redactie

Naar het theater gaan is in de winter en zeker bij koude dagen een ideaal uitje om er even lekker tussenuit te zijn. Daarnaast is he leuk om de kinderen als van jongs af aan te laten wennen aan het theater en ze cultureel te laten genieten wat al het moois wat mogelijk is. We gingen dit keer naar Brandweerman Sam Live! Brandweerman Sam is de held. Bij meisjes denk je niet meteen aan een brandweerman, maar we vinden het leuk om ze verschillende voorstellingen te laten zien. En ons jongste meisjes, de peuter, genoot met volle teugen! Van Hoorne heeft met Brandweerman Sam Live de verborgen piratenschat weer een prachtige kinderproductie deze winter en het voorjaar in de theaters. 


Brandweerman Sam 10

Foto’s: Wim Lanser 

Spannend

Al bij de opkomst van Brandweerman Sam maakt de grote brandweerauto grote indruk. En dan begint het verhaal. Op het eiland Piekepolder heeft ooit een piraat een heuse schatkist verstopt. Hoe spannend is dat? Elvis, Jenny en Norbert willen de schatkist wel vinden. Er wordt een speurtocht georganiseerd en de piratenteams gaan op pad. Onderweg proberen ze de aanwijzingen te verstoppen en te verbergen. Iedereen wil de schatkist vinden. Maar dan komt er een hele heftige mist op het eiland Piekepolder, waardoor de speurtocht niet meer verder kan gaan. Redden ze om op tijd veilig te zijn? Ook wordt het zicht snel minder en komt Brandweerman Sam om te redden. Tijdens de voorstelling zijn de mooie licht- en geluideffecten in het theater waardoor je er echt meteen helemaal in zit. Dit maakt indruk op de peuters. Gelukkig loopt het verhaal goed af en redt Brandweerman Sam alle piraten.

Brandweerman Sam 9

Brandweerman Sam is een echt held! Ook zijn brandweerwagen met echte sirene maakt een onvergetelijke herinnering op de peuters. Al bij het opkomen krijg je een gevoel van helpen. Samen met de brandweerjeep Venus en reddingsboot Neptunes zie je brandweerman Sam terugkomen tijdens de voorstelling.

Brandweerman Sam 8

Echt voor kleine kinderen

De kinderen vonden het heel leuk. Veel mooie liedjes en muziek, mooie licht- en geluidseffecten en een spannend verhaal, dat voor de peuters prima te volgen is. Ze waren van het begin tot het einde geboeid en hebben zich prima vermaakt. De figuren zijn ook groot en hebben veel primaire kleuren. Het verhaal is voor kleine kinderen goed te volgen en ze raken niet uitgepraat over de brandweer en Brandweerman Sam. Na afloop kun je zelfs nog op de foto met Brandweerman Sam! Er waren veel verklede brandweermannen en piraten. Ook vooraf is er een programma om je eigen ooglapje te maken. Brandweerman Sam Live – de verloren piratenschat is de komende maanden in de theaters. Kaarten kopen kun je via deze link.
Brandweerman Sam 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.