5

apr

Super Mario 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Super Mario Bros The Movie, een leuke film voor jong en oud

Door Redactie

Het is een van de films van het jaar 2023, die met veel enthousiasme werd aangekondigd als dé film. De première vond plaats bij Kinepolis in Leidschendam in the Mall of the Netherlands. Het is een film voor iedereen, die van de Nintendo games houdt. De film draait vanaf 5 april 2023 in de Nederlandse bioscopen. 

Super Mario 1

De verhaallijn 

Twee loodgieters, Mario en Luigi, werken samen en willen alle (water)problemen oplossen. De film speelt zich af in de wereld van de Nintendo Mario games, in een prachtige kleurrijke wereld, die wel een beetje wat weg heeft van de Efteling. Luigi en Mario willen een ondergrondse waterleiding gaan repareren, maar komen in een bijzondere en ondergrondse wereld terecht en komen in een nieuwe unieke, magisch universum terecht. Mario en Luigi verliezen elkaar uit het het oog en Mario doet er alles aan om zijn broer weer te vinden. Het wordt een groots avontuur met Toad van het Paddendstoelenrijk en Prinses Peach, die Mario helpen tijdens deze magische reis. Het is een mooi verhaal met spanning, sensatie, samenwerken en spelen, mooi en kleurrijk vormgegeven en met een happy end. Een mooie komedie en actie. De film duurt 93 minuten. De stemmencast bestaat uit Florus van Rooijen, Thijs van Aken, Vajèn van den Bosch, Marcel Jonker, Juliann Ubbergen, Huub Dikstaal en Milan van Weelden.

Super Mario 3

Super Mario 5

Prachtige film 

Het was een geweldige film, waarbij we zeker aanraden om deze in de bioscoop te gaan bekijken. We zijn van het begin tot het einde met de meisjes geboeid. Ook wij als ouders hebben ons vermaakt. We zijn dol op de Nintendo games. De film begint in Brooklyn, waar Mario en Luigi vandaan komen, maar al snel vinden ze een groene buis die ze meeneemt naar de voor ons zo bekende gamewereld. Je ziet ook mooie en fijne muziek terug in de film Daarnaast de  bekende karakters, zoals Donkey Kong, Toad, Dry Bones en natuurlijk de eindbazen, onder Bowser. De verhaallijn is voor jong en oud goed te volgen. De allerkleinsten hebben genoeg te kijken in deze magische wereld. Er zitten een paar leuke grappen in en iedereen, dus ook voor volwassenen een leuke film voor met je kinderen. We kunnen Super Mario Bros The Movie zeker aanraden voor de paasdagen of de meivakantie. Wat vind jij van de Nintendospelletjes en ga jij deze film graag bekijken in de vakantie of tijdens de vrije dagen?

Super Mario 6

Super Mario 7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.