11

jul

Max & Lea 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

De busybag van Max & Lea, ideaal voor op vakantie

Door Redactie

Max & Lea maken duurzaam speelgoed om kinderen te laten ontwikkelen. We vinden het leuk om je weer een nieuw product te laten zien en hebben een product wat ideaal is voor de lange autovakanties en je kunt nu nog kans maken om de Busybag te winnen! Er zitten verschillende spelletjes in en je kind kan er zich uren mee vermaken. Een tasje met verschillende kleine activiteiten zodat peuters en kleuters lekker kunnen oefenen. 

Je kunt met  de busybag alle kanten op. Zo kun je een gespje dichtmaken van een jurkje, veters strikken van de schoenen, de wortels laten eten door het konijn of zelfs de appeltjes aan de boom hangen. Het is eigenlijk een tasje waar mee je je uren kan vermaken. Het is heerlijk als kinderen lekker kunnen freubelen en friemelen. Een beetje ontdekken versus oefenen en leren op hun eigen manier. Op een of andere manieren vinden kinderen het altijd leuk om dingen open en dicht te maken en weer open te kunnen doen. Ook kunnen ze zich zo leren concentreren op een “werkje” of activiteit en zitten er ook verschillende soorten stofjes in de busybag. Je kunt bij het jongetje de gesp dichtdoen. Handig als kinderen zelf een riem dragen of een rugzakje aandoen. Of de drukkertjes van het meisjes helemaal zelf verstellen. Als kinderen veterschoenen aan hebben, kunnen ze leren strikken. Ook een rits dicht doen en de knoopjes van de tas vast maken, er zijn verschillende oefeningen en het is een leuk cadeautje voor in de auto. Ook kun je het gemakkelijk meenemen naar het restaurant als ze zich even kunnen vermaken zonder filmpje of de tablet. Ze kunnen echt iets doen.

Max & Lea 1

Texturen

De busybag is gemaakt van verschillende texturen, reliëfoppervlakken, flapjes, draaiwielen, schuifjes, knopjes of andere beweegbare onderdelen waarmee je kindje kan spelen, friemelen of experimenteren. Ook dit speelgoed van Max & Lea is weer duurzaam geproduceerd, zodat het echt kwaliteit is en niet snel kapot gaat.  de zintuigen te prikkelen. Voor kinderen kunnen ze helpen bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie, de tastzin en het verkennen van verschillende materialen en texturen. De inhoud kan variëren, van kleurrijke afbeeldingen en patronen tot educatieve informatie, verhalen of puzzels. Het belangrijkste kenmerk blijft natuurlijk de interactieve elementen.

Het is in de vorm van een soort tasje of koffertje waarbij allerlei verschillende oefeningen voor de peuter en de kleuter te zien zijn en waarmee ze kunnen spelen. In de busybag zie je een meisje en een jongen. Het meisje traditioneel in een rose jurkje en de jongen in een blauwe broek en rood shirt. Het meisje en de jongen spelen samen bij de boerderij met een appelboom en konijnen. Met appeltjes van klittenband en in de bak hangen worteltjes aan een touwtje. Ook zie je op de achtergrond de bergen, de wolken en de zon. En vooral meisjes zullen hier lekker aan zitten te friemelen, die van ons zijn er helemaal dol op. Lekker oefenen met ritjes, gespen, knopen, veters en dergelijke. Het ziet er allemaal heel duurzaam en kwalitatief goed uit leukste vrolijke kleurtjes.

Fan

Onze meisjes spelen er vanaf het begin veel mee. Ze kunnen urenlang in hun fantasie verhalen vertellen en gaan zo op vakantie. De leeftijd van de peuter en kleuter bestaat uit verhalen vertellen. Ze nemen het tasje ook mee de tent in en het is een soort vakantiekoffertje. Ook is het goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek waarbij het sensorisch spelen verder wordt ontwikkeld. Bij ons gaat dat ook zeker mee op vakantie naar het buitenland. Wij zijn fan van het speelgoed van Max & Lea en je koopt het hier. Max & Lea 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.