24

aug

The Jungle Bunch 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Nu in de bioscoop: The Jungle Bunch (de Jungle Bende) op wereldtour, een spannend avontuur voor de kids!

Door Redactie

The Jungle World Tour van de Jungle bende is nu vanaf woensdag 24 augustus 2023 in de bioscoop. Een leuke film voor de gehele familie en is nu te zien. De spannende animatiefilm is gebaseerd op de Franse gelijknamige kinderserie over een groep buitenbeentjes met een missie om het dierenrijk te beschermen. De serie is erg populair en wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. Je kunt de film zien in zowel Nederlands als de Engelse versie. De dieren in de film zijn allemaal erg mooi getekend en vormgegeven in mooie felle kleuren. Vriendschap, humor, avonturen en ontdekken staan centraal in deze film. Zeker leuk voor alle kinderen al zitten er soms wat spannende elementen in. De film is het meest geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Het verhaal

Er is een leuke groep dieren in de jungle, die wordt geleid door Maurice, de keizerpinguïn, die samen met alle dieren een onwaarschijnlijke, maar hechte familie vormt. Wanneer ze erachter komen dat hun geliefde jungle in gevaar is, moeten ze samenwerken om een magische formule te vinden die de natuur kan redden. Dit betekent dat ze op wereldtournee moeten gaan en exotische bestemmingen moeten verkennen om de nodige ingrediënten te verzamelen. Zo nemen alle dieren in de film je mee over alle werelddelen door de sneeuw, lawines maar ook naar de zonnige oorden.

The Jungle Bunch 3

The Jungle Bunch 1

De mysterieuze superschurk heef de jungle bedekt met giftig roze schuim wat roze wordt met water en dat wil de Jungle Bende niet want die wil de jungle bewaken en beschermen. Ook omdat het regenseizoen eraan komt, is het belangrijk om er iets tegen te vinden. Zo gaat de Jungle bende op reis de hele wereld over met onder andere de boot naar Azië, Europa en zelfs naar het Midden-Oosten. Ze hebben een tegenstander en die zijn slim en slinks, maar de Jungle bende gaat ervoor. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest! Gorilla Miguel is heel erg grappig en eet bananen, zo heeft ieder dier van de Jungle bende een eigen karakter in de film.

The Jungle Bunch 2

Aanrader

De film is leuk voor kinderen vanaf zes jaar. Ook voor kleuters is de film goed te volgen, alleen zitten er soms spannende scènes en races in met een heftig geluid. In de film staat samenwerken en overwinnen centraal. Door de verschillen tussen de dieren kunnen ze elkaar helpen, overwinnen en veel bereiken en leren. De film laat ook zien dat vriendschap je ver kan brengen en geeft ook een goed beeld van het milieu en laat kinderen onbewust en spelenderwijs in aanraking komen met het milieu. Het is dus niet alleen vermaak, maar er zit ook nog een boodschap in verwerkt in de hoop dat kinderen er iets van leren. De dieren in de film zien er kleurrijk uit en er zijn prachtige animaties in verwerkt. Grapjes en humor, slimheid en lachen, ieder dier heeft een eigen persoonlijkheid en kenmerken, waardoor de dieren ook voor kinderen en volwassenen aanspreken. Onze favoriet was toch wel de gorilla!

The Jungle Bunch World Tour of de Jungle bende draait vanaf woensdag in de bioscoop en is een leuk gezinsuitje voor de hele familie. Zeker leuk als je weer een druilerige regendag hebt. Humor, avontuur, samenwerken en de sfeer van de jungle maken dit allemaal tot een leuke film waar je kinderen geboeid 90 minuten naar zullen kijken. Er is veel te beleven en te zien!

Lengte: 90 min. | Regie: David Alaux | Scenario: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti | Cast: voice actors | Releasedatum: 24 augustus 2023 | Distributie: Reveal Films

The Jungle Bunch 4

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.