30

sep

nijntje voelboek dierentuin 2
In Kids \ Kids

Passiescore:

nijntje heeft weer twee nieuwe leuke boekjes voor het najaar

Door Redactie

nijntje blijft favoriet bij de meisjes. nijntje heeft nu weer twee leuke boekjes uitgebracht en een boekje spreekt enorm aan want ons meisje gaat bijna naar de basisschool en dus is het goed om haar voor te bereiden. We zijn naar het nijntje museum geweest, naar de musical van nijntje en nu ook weer twee nieuwe boekjes in huis. 

met nijntje naar de dierentuin

Het boekje nijntje naar de dierentuin is wat groter, maar ook vierkant. Dit is een echt voelboekje en dit is voor de allerkleinsten enorm leuk. De olifant heeft een lekkere vacht op de voorkant. Zo kun je spelenderwijs van met de kleine de verschillende dieren, die je in een dierentuin ziet, bekijken en benoemen. De hele grote ijsbeer, de leeuw die hard kan brullen, maar ook de dromedaris en de neushoorn, die een dutje doet. De walrus met de lange tanden of de twee apen. De dieren hebben allemaal de originele kleuren en zijn weer helemaal in de stijl van nijntje. Dit prentenboek heeft een stevige kaft en stevige bladen, wat handig is voor de allerkleinsten. Het gaat niet zo gemakkelijk kapot. Het is een heerlijk aaibaar boek en ook leuk om cadeau te geven bij de geboorte en/of verjaardag van de kleine. Als je al vroeg begint met lezen, heeft dit ook een goede invloed op de taalvaardigheid van de kindjes. Het voelboek, met nijntje naar de dierentuin heeft ISBN 978-90-5647-950-3 en de adviesprijs is ongeveer € 14,95.

nijntje voelboek dierentuin 3

Deze nijntje boeken zijn leuk voor kleine kinderen. Het voelboekje is leuk voor de kinderen van dreumes tot peuter en het boekje nijntje op school spreekt ook de kleuter aan. Stuk voor stuk weer de kwaliteit, die we van nijntje gewend zijn. Een fijne kaft en handzaam om mee te nemen. Ideaal om cadeau te geven vanwege de leuke prijs.

nijntje voelboek dierentuin 1
nijntje op school

nijntje op school heeft het formaat van de originele Dick Bruna boekjes. Klein, lekker compact en vierkant met kleine versjes en rijmpjes van vier regels per pagina. Stap voor stap wordt uitgelegd wat nijntje op school gaat doen. nijntje herken je aan het rode jurkje met alle vriendjes en vriendinnetjes. Ook heb je weer de herkenbare kleuren van nijntje zoals geel, oranje, blauw en groen. Mooie en simpele tekeningen, die de kleintjes aanspreken en ook veelvuldig terugkomen. Het is heel erg aansprekend en neemt de kinderen mee in de een normale schooldag van de bel en het schrijven, het zingen van liedjes en het bouwen van de blokken. Ook laat nijntje zien dat ze nog lekker buiten spelen en kunnen tekenen, dus dat het niet alleen maar hard werken is. Zeker voor een kindje kan de overgang naar school groot zijn. Leuke afbeeldingen met mooie tekeningen van de kindjes, waarbij je met je kindje kunt oefenen wat er op de tekening staat. Dit boekje past perfect als voorbereiding als de kleine naar school gaat. De prijs is € 7,95 en te koop bij Bruna en Bol.com. Het ISBN nummer is 9789073991897.

nijntje-op-school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.