2

okt

Winnie The Pooh 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Leuke en mooie musical Winnie The Pooh nu in de Nederlandse theaters

Door Redactie

Winnie The Pooh is nostalgie. Je krijgt al zin in gezelligheid, herfst, honing en een kopje thee als je er aan denkt. Nu is het tijd om deze leuke familiemusical Winnie The Pooh in het theaterseizoen 2023-2024 te gaan bekijken in één van de theaters in Nederland. Afgelopen weekend ging de musical in première. De komende maanden is de musical te zien in de Nederlandse theaters. Winnie The Pooh is de beer, die van honing houdt, en in deze musical gaat hij op zoek naar honing in alle seizoenen.

Winnie The Pooh 7

Het verhaal 

Winnie The Pooh gaat op zoek naar honing, maar dit gaat niet even gemakkelijk. Hierin zien we hoe Poeh en zijn vriendjes diep in het Honderd Bunderbos allerlei avonturen beleven tijdens Poeh’s Afbeelding met clipart, tekening, tekenfilm, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijvingzoektocht naar honing. Winnie The Pooh en zijn vriendjes maken alle seizoenen door. De grapjes van Iejoor, de leuke en lieve vertoning van Knorrtje, de minder “lieve” Uil, allemaal komen ze in het verhaal voor. Zeker op het eind wordt het nog spannend omdat Winnie The Pooh op zoek gaat naar de honing en vast blijft zitten… in een holle boomstam! En de pot met honing valt nog, dus het is moeilijk om honing te krijgen. Het verhaal wordt op magisch mooie wijze verbeeld aan de hand van levensgrote poppen en de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman. Na het succes van Disney’s Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, komt deze nieuwe familiemusical naar Nederland!

Winnie The Pooh 2

Prachtige poppen

De Disney figuren worden allemaal gespeeld door de Nederlandse stemmencast bestaande uit Sjors Arts als Winnie The Pooh, Wesley den Ridder als Teigertje en Pepijn Schwartz als Iejoor, Uil en Konijn. Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil en Teigetje natuurlijk! komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.

Winnie The Pooh 5

Een aanrader!

De meisjes vonden de musical van Winnie The Pooh echt leuk. De speelduur van één uur is prima voor de concentratie en spanningboog en duurt dus lang genoeg. De decors zijn mooi en en kleurrijk en levensgrote poppen beeldend. Ook de theatereffecten met sneeuw en de decors spreken aan voor de kinderen vanaf 4 jaar. Ze hebben geboeid zitten kijken. Ook is het goed te volgen, zit er een duidelijke verhaallijn in van de vier seizoenen en ook zijn alle dieren duidelijk en goed verstaanbaar. De volwassenen snappen de grapjes, maar de kinderen hebben overal wat te kijken. We vinden dit een leuke musical om met het gehele gezin te beleven. De komende maanden vind je de musical Winnie The Pooh in de meeste Nederlandse theaters. De speellijst vind je hier.

Winnie The Pooh 1

Leuk weetje  

Morssinkhof Terra Theaterproducties, in samenwerking met Rockefeller Productions en Disney Theatrical Group, brengt Disney’s Winnie de Poeh de Musical voor het eerst naar Nederland en België, nadat deze succesvol heeft gespeeld in New York, Chicago, Londen en op tournee in de Verenigde Staten en Engeland. De voorstelling, gemaakt door Jonathan Rockefeller, is van september 2023 tot en met mei 2024 te zien in heel Nederland en België, volledig in het Nederlands gespeeld en gezAfbeelding met tekening, kunst, illustratie, verven

Automatisch gegenereerde beschrijvingongen. Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen.

 Winnie The Pooh 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.