5

okt

Zappelin Live 1
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Fenna Ramos met Zappelin Live nu in een bruisende theatershow!

Door Redactie

De oudste van onze meisjes kijkt graag op televisie naar Zappelin. Leuk dat Fenna nu ook in de Nederlandse theaters is te zien! Fenna Ramos is het bekende gezicht in de Zappelin televisie-uitzendingen, maar nu ook in het theater. Van september 2023 tot en met mei 2024 zie je de voorstelling geproduceerd door BazarMedia in de grote theaters

Zappelin Live 3

Het verhaal

Fenna gaat op avontuur met haar zappelin. Ze moet namelijk naar het museum om een belangrijk pakketje af te geven. Postbode Bert heeft namelijk iets belangrijks voor het museum. En heel belangrijk want de directeur van het museum moet het schilderij tentoonstellen en openen. Maar er is een groot probleem, want de zappelin van Fenna is kapot en kan niet meer verder vliegen. Dus de vraag is f het pakketje wel op tijd aan komt? Fenna maakt contact met postbode Bert en dit gaat op de “digitale manier” (via de camera van de deurbel), waar de kinderen nu mee opgroeien. De theatervoorstelling is dus helemaal eigentijds!

Zappelin Live 5

Het wordt nog spannend of het pakketje op tijd aankomt, want de schoonmaker doet er alles aan om dit te voorkomen. Hij is bang om te worden ontslagen omdat hij het schilderij kapot heeft gemaakt. En hoe dit afloopt? Kom dit snel zien in de voorstelling van Zappelin Live! Ook Jill Tjin en Ties Jansen spelen mee als postbode en museum schoonmaker en zijn trouwens geweldig! Zo heeft ieder zijn eigen karakter en personage. Maar uiteindelijk komt alles goed en hebben ook de kinderen een groot aandeel in het grote feest. Vergeet vooral niet om een mooie tekening voor Fenna te maken.

Zappelin Live 4

Onze ervaring

De familievoorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar. En ook voor de allerkleinsten is deze familievoorstelling goed te volgen. Fenna Ramos heeft een duidelijke stem en alle kinderen herkennen haar direct. Wat een sprankelende en bruisende persoonlijkheid, zelfs niet alleen op televisie, maar ook in het theater! Ook zijn de kleuren van de decors mooi en is het voor kleine kinderen goed te begrijpen. De kinderen worden helemaal meegenomen in het verhaal en het toneel wordt afgewisseld met met liedjes en dansjes, waardoor de kinderen goed blijven geboeid en leven tot het einde mee. Dit komt ook omdat de kinderen worden betrokken tijdens de theatervoorstelling. Het is leuk als het theater niet zo groot is en je dicht op het podium zit. Ook is het verhaal niet eng voor kleine kindjes. Fenna Ranos is erg enthousiast en dat spreekt de kinderen aan. Veel beweging op het toneel, veel aansprekende kleuren en decors en lekker dansen en zingen. De peuters en kleuters konden er lekker bij staan!

Zappelin Live 2

De meisjes hebben dan ook enorm genoten (en wij ook). En vonden de afwisseling enorm leuk! Het verhaal is een beetje spannend en zorgt ervoor dat ze van het begin tot het einde geboeid zijn, maar het is geen moment eng. Wat ons betreft is Zin in Zappelin Live dan ook een enorme aanrader! En ook leuk: de kindjes kunnen Fenna nu live in de theaters zien en zelfs na afloop ontmoeten. Wat deze voorstelling zo bijzonder maakt, is dat de kinderen in de zaal een interactieve rol hebben en meehelpen om het verhaal en deze voorstelling tot een goed einde te brengen. Heb je al zin gekregen om naar Zappelin Live te gaan? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zappellin Live 6

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.