10

okt

Rapunzel 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Rapunzel de musical, weer een prachtig en meeslepend sprookje van Van Hoorne – deze musical moet je zien!

Door Redactie

Rapunzel de Musical ging afgelopen weekend in première en de komende maanden toeren ze weer langs de grote Nederlandse theaters om dit pareltje van Van Hoorne Entertainment aan het grote publiek te laten zien. Een schitterend sprookje voor de gehele familie, waarbij je van het begin tot en met het einde wordt geboeid met mooie zangkunsten, verfijnde toneel, leuke humor en schitterende dans. 

Wie kent Rapunzel niet? Deze prachtige prinses wordt in dit sprookje gespeeld door niemand minder dan Sita Vermeulen. Ze heeft een mooie zangstem en kan de betoverende liedjes op een met een goed optreden neerzetten, zodat je blijft luisteren en kijken. Het decor ziet er uit zoals we van Van Hoorne gewend zijn: groots, mooi opgezet, kleurrijk en bewegend. In iedere hoek is wel iets te zien.

Foto’s: Van Hoorne Entertainment, met toestemming geplaatst.

Van Hoorne Entertainment - Rapunzel de Musical (4+) - Chassé Theater Breda

Wie verovert de prinses?

Centraal in het decor staat de molen. De mooie prinses heeft inmiddels een lange staart en vlecht en deze vlecht mag alleen maar worden geknipt door de enige, echte gouden schaar. De koningin en prinses gaan op zoek naar de juiste kapsalon en dat is nog niet zo gemakkelijk. Prinses Rapunzel heeft prachtige lange haren en net op het moment dat ze bij de juiste kapper komt, is de gouden schaar weg. Kappersknecht Tobias komt net op het goede moment en belooft dat de gouden schaar op tijd terug is. Hij is op slag verliefd en moet er stad en land voor af lopen, maar het gaat lukken, belooft hij aan Rapunzel. De koningin is blij met deze oplossing en wordt zelf ook mooi geknipt en voorzien van een nieuw kapsel.  Maar Tobias ondervindt concurrentie, want ook de molenaarszoon heeft zijn zinnen gezet op de knappe en mooie prinses. Het wordt een geinige en hilarische strijd tussen de kappersknecht en de molenaarszoon. Voor wie kiest Rapunzel? Aan wie geeft zij haar hart? De humor van de molenaarszoon is voor volwassenen zelfs leuk. Tijdens de voorstelling valt er genoeg te lachen. Rapunzel wordt opgesloten in de molen en wie zal haar komen bevrijden?

Droom jij over prinsessen? Je mag verkleed naar de voorstelling komen en tevens kun je kans maken op mooie prijzen. Na afloop komen de acteurs in de foyer voor een meet & greet.

Van Hoorne Entertainment - Rapunzel de Musical (4+) - Chassé Theater Breda

Rapunzel 2

Groots en meeslepend

Van Hoorne Entertainment zet ook in 2023 weer een grootse musical neer met Rapunzel. Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester gaat 2023 en 2024 de theaters veroveren met Rapunzel de Musical. Het is een uitje voor het gehele gezin, waarbij je kunt lachen om de humor van de molenaarszoon, mee wordt genomen in het verhaal van de strijd en van het begin tot en met het einde je geen enkel moment verveelt. In 2022 werd Belle en het Beest De Musical bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical en in 2023 ging Assepoester de Musical naar huis met deze award. Kijk hier in welke theaters Rapunzel de Musical wordt gespeeld. Een leuke theatervoorstelling voor het gehele gezin in de aankomende vakanties of in het weekend. Kom jij ook snel kijken?

Rapunzel 3

Onze mening 

Wij vinden Rapunzel de Musical in ieder geval een echte aanrader. Mooie liedjes, schitterende kostuums, een duidelijk verhaal ook voor kleinere kinderen, kleurrijke decors, veel momenten om te lachen en daarom is Rapunzel de Musical ook absoluut een reden om deze herfst en/of winter naar het theater te gaan! De musical duurt 75 minuten, maar dit houden kleinere kinderen goed vol omdat er genoeg is te zien en te beleven. Zowel voor jong als oud, komt dat zien!

Van Hoorne Entertainment - Rapunzel de Musical (4+) - Chassé Theater Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.