13

okt

Juf Roos 6
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Juf Roos verovert de harten van de kleine kinderen in nieuwe theatershow

Door Redactie

Juf Roos is een begrip bij de kleine kindjes. Met haar rode hoepeljurk en roosjes en leuke liedjes altijd te volgen en leuk om mee te zingen. Maar ook Gijs, die voortdurend verandert in een superheld, timmerman of wat dan ook, heeft de harten van de kleine kindjes veroverd. Dit najaar van 2023 en het voorjaar tot en met juni 2024 staat Juffrouw Roos weer in het theater om samen met Gijs het verjaardagsfeestje te vieren. En welke spannende avonturen gaan Juf Roos en Gijs nu weer beleven? Wat krijgt Gijs voor zijn verjaardag als cadeautje? Je kunt het allemaal zien in de nieuwe theatervoorstelling van Juf Roos en Gijs! De meisjes waren weer erg blij toen ze mee mochten naar het theater van Juf Roos en verheugden zich er enorm op.
Juf Roos 7

Het verhaal

Juf Roos heeft al eerdere theatervoorstellingen gegeven en deze familievoorstellingen zijn vaak via een sneltreinvaart uitverkocht. Nu komt Juf Roos weer met een gloednieuw verhaal. Weer een nieuw avontuur met Gijs, waarbij zijn verjaardag een grote verrassing wordt! Ook is deze familievoorstelling voor het gehele gezin: je kunt mee dansen, roepen, zingen en verzinnen en alle nieuwe en oude liedjes ken je al. De meest populaire liedjes komen voorbij!

Juf Roos 5

Gijs is jarig. Hij krijgt een mooi verjaardagscadeau, een echte drone, maar het gaat helemaal mis. De taart van Gijs gaat kapot. Hoe moet dit nu worden opgelost? Juf Roos en Gijs bezoeken de kinderboerderij, maar komen er achter dat de kinderboerderij is gesloten. Ondertussen wordt dit spel afgewisseld met de bekende liedjes van Juf Roos, zoals bijvoorbeeld de “Helikopter, mag ik met jou me omhoog?”. Ook speelt de rode ballon een leuk verhaal en deze gaat ook de gehele zaal door.

Onze ervaring 

‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’ is een echte leuke familievoorstelling waarbij de spannende en muzikale reis, die Juf Roos en Gijs wordt afgewisseld met allerlei verschillende plaatsen en ook gaat niet alles even goed. De beleving is helemaal afgestemd op de kleine kindjes, die vanaf het begin tot en met het einde helemaal meeleven. Ook is het leuk dat de verjaardag van Gijs op verschillende plaatsen, zoals de kinderboerderij, wordt gevierd. Hier komen de kindjes zelf ook en dit past helemaal in hun belevingswereld. Gijs en Juf Roos  komen samen in lastige situaties terecht, maar natuurlijk brengen Juf Roos en Gijs, samen met de kinderen uit de zaal, dit avontuur tot een goed einde.

Juf Roos 2

De kinderen worden enorm betrokken tijdens de voorstelling, maar ook is er leuke humor voor de volwassenen in de voorstelling verwerkt. De decors zijn heel kleurrijk. De vormen zijn voor kleine kinderen goed te zien en te herkennen. Ook zie je mooie beelden op de achtergrond en heb je echt een leuk verhaal. Een verjaardagsfeestje is bovendien ook een leuk thema voor ieder kind en dit spreekt aan. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten en dit is voor kleine kinderen goed vol te houden, omdat ze ook lekker kunnen dansen, bewegen en zingen. Daarnaast wisselen de achtergronden en verhalen zich af op verschillende locaties, waardoor de kinderen weer worden geboeid door een nieuwe scène. Juf Roos, een partijtje voor Gijs is een productie van Trendmedia en hier kun je de kaarten kopen voor de voorstellingen. Juf Roos is leuk voor kinderen tot en met 4 jaar, omdat ze dan ook echt nog in de verhaallijn zitten en lekker kunnen zingen en dansen. De familievoorstelling duurt lang genoeg en is niet te lang voor kleine kinderen. Er zit geen pauze tijdens de voorstelling. Wanneer ga jij mee zingen met Juf Roos? Leuk om jouw kinderen al vroeg kennis te laten maken met de theaterwereld!

Juf Roos 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.