30

okt

Promofoto_pp_Peppaopavontuur_liggend
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Nieuwe vrolijke theatervoorstelling Peppa Pig weer op avontuur is nu te zien in de Nederlandse theaters

Door Redactie

Het vrolijke varkentje is weer terug in de theaters! Peppa Pig is voor de allerkleinsten een leuke en begrijpbare familievoorstelling. Peppa Pig beleeft weer vele avonturen samen met haar vriendjes en gaat naar school samen met haar vriendjes. De school is nieuw en ze beginnen met een hele leuke muziekles. Maar ook gaat Peppa Pig met haar vriendjes op kamp en kamperen. Ze gaan vol voor het avontuur. De theatervoorstelling is kleurrijk en goed te begrijpenvoor de peuters en kleuters. Ook zijn de vriendjes en de familie van Peppa Pig helemaal in lijn met de filmpjes en dus ook goed herkenbaar voor de kleintjes.
Peppa Pig op avontuur 2
Lekker buiten spelen
Peppa Pig en haar vriendjes gaan kamperen. George en papa Big gaan ook mee op reis. Papa Big is zelfs de chauffeur van de bus. Ze gaan kamperen in kleurrijke tentjes en beleven vele avonturen. Zeker als het gaat regenen. Lekker stampen in de modderplassen. En welke dieren leven er in de nacht? Mooi samenspel tussen de uilen en de vlinders. Kinderen leren hier ontzettend veel van. De verschillende kleurrijke decors, mooie scènes en leuke liedjes zijn mooi vormgegeven en spreken aan voor de peuters. Ze kunnen gezellig mee zingen en klappen en hebben echt een goede verbeelding wat er nu speelt op hun leeftijd.
Peppa Pig op avontuur 5
 Peppa Pig op avontuur 1
Voor de allerkleinsten
Ook duurt de voorstelling lang genoeg voor de allerkleinsten zodat ze van begin tot het einde zijn geboeid: 55 minuten is een prima tijdslot. Na afloop van de voorstelling heb je tijd om op de foto te gaan met de spelers en poppen en dit is voor jouw kleintje een leuk fotomoment en herinnering aan de voorstelling. De meisjes vonden het erg leuk om naar de voorstelling te gaan en keken er al weken naar uit. Ze zijn helemaal fan van Peppa Pig en kijken het een paar keer per week. Hoe dan ook is een bezoek aan het theater leuk om peuters en kleuters al vroegtijdig kennis te laten maken met cultuur en een mooie basis te geven voor de toekomst. De kinderen leren iedere keer weer en genieten iedere keer van de voorstelling. Peppa Pig spreekt enorm aan en het poppenspel komen ook tot leven in het theater. De tijdsduur is prima, de decors zijn prachtig en de stemmen en toneelspel van de acteurs is goed en leuk voor de allerkleinsten. Van Hoorne zet hier weer een mooie voorstelling neer voor de allerkleinsten en de komende maanden komen Peppa Pig en de vriendjes weer naar verschillende provincies in Nederland.
Peppa Pig op avontuur 4
Het blijft favoriet 
Zeker in de herfst spreekt regen en modder nog meer aan omdat ze dit nu zo ervaren. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Ook kun je op de foto met jouw favoriete varkentje of de dierenvriendjes en kun je een mooi knutselwerkje maken in de knutselhoek. Een echte leuke middag uit in de herfst of winter. De familievoorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar en er zit geen pauze in. Waar ga jij Peppa Pig ontmoeten?
Peppa Pig op avontuur 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.