20

nov

Jip & Janneke 1
In Kids \ Kids

Passiescore:

Jip & Janneke lachen en huilen, leuke verhaaltjes over de emoties van kinderen

Door Redactie

Jip & Janneke zijn al jarenlang bekend uit onze kinderjaren en de verhaaltjes uit de boeken van Annie M.G. Schmidt kunnen we ons allemaal wel herinneren. Nu heb je ook een leuk verzamelboek met negentien verschillende verhaaltjes: Jip & Janneke lacgen en huilen. Het is een mooi boek met hardcover kaft en een leuke tip voor sinterklaas! Alle verhaaltjes hebben te maken met lachen en huilen. 

De leuke verhaaltjes zijn allemaal goed te begrijpen voor jong en oud. Het is ontzettend leuk om deze verhaaltjes voor te lezen aan onze meisjes, en stiekem lachen wij ook nog om de humor van Annie M.G. Schmidt. De nieuwe kinderboeken gaan vaak over trends en ontwikkelingen maar de verhalen van Annie M.G. Schmidt blijven tijdloos. Kinderen hebben nog steeds te maken met emoties en dit is zo herkenbaar voor kinderen en hun ouders.
Jip & Janneke 4

Heel herkenbaar 

Leuke en komische avonturen die Jip & Janneke beleven. Dat is wat wij vroeger deden en onze meisjes nu. Met alle emoties die nu bij hen spelen in hun dagelijkse leven. In deze verhalenbundel is dat weer hetzelfde. Ons jongste meisje is nu bang van monsters. De meisjes zijn ‘s avonds bang, vinden dingen eng. Jip & Janneke beleven dit allemaal. Kinderen zullen zich herkennen in het verdriet als Takkie weg is. Ook kunnen de kinderen bij ons boos worden als ze niet winnen bij een spelletje. Kinderen kunnen jaloers zijn bij de verjaardag van een ander kindje of een prachtig cadeau die ze zelf niet hebben. Het zijn hartverwarmende en herkenbare situaties.

Jip & Janneke 3

Beeld spreekt 

Uiteraard is dit boek ook weer mooi vormgegeven door Fiep Westendorp en maakt opnieuw indruk. De kijk- en zoekboekjes van Fiep Westendorp zijn inmiddels al zo vaak bekeken door de meisjes, dat ze ook in dit boek weer alle plaatjes bekijken. De afbeeldingen van Fiep zijn voor voor onze meisjes leuk om telkens weer opnieuw te bekijken en steeds nog iets nieuws te ontdekken. In het boek vind je ook paginagrote afbeeldingen in kleur, als afwisseling op de verhaaltjes van  Jip en Janneke. Jip & Janneke zijn altijd zwart en wit en Takkie en Siepie, hun huisdieren ook.

Jip & Janneke 2

Voor het slapen gaan 

Jip & Janneke lachen en huilen is een mooi boekje om lekker voor te lezen of ook leuk als cadeautje voor sinterklaas. Het boekje heeft nu tot 5 december 2023 nog een aantrekkelijke introductieprijs van € 9,95. Het zijn en blijven mooie en warme verhaaltjes die kinderen zeker zullen blijven herinneren. Ook leuk om met jouw kindje te bespreken hoe de dag is geweest en dit met elkaar door te nemen. Dit leuke boek van Jip & Janneke koop je hier.

Jip & Janneke 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.