21

nov

VVS23 - Foto 5
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Een uniek cadeau van Sint tijdens pakjesavond + winactie~!

Door Redactie

Ja het is zover! De Sint is weer in ons land. Dit jaar kwam de goedheiligman aan in Gorinchem vanuit zijn land Spanje. Er gaan weer vele kinderhartjes sneller kloppen en de kindjes zullen hun schoentjes gaan zetten en wachten op de leuke cadeautjes tijdens Sinterklaas- of pakjesavond. Hoe leuk is het om pakjesavond te beginnen met een persoonlijke welkomstboodschap van de Sint? Je kunt ook dit jaar weer een leuke videoboodschap bestellen van de Sint. 
VVS23 - Foto 8

Een persoonlijke boodschap

Video van Sint is een leuke binnenkomer tijdens sinterklaasavond. Je kunt een eigen film samenstellen met een prachtig sinterklaasverhaal. Dit jaar  gaat het over  “de Magische stoomtrein”. Het is ieder jaar een ander avontuur en daar kun je dus persoonlijke weetjes en leuke bijzonderheden aan toevoegen. Sinterklaas vertelt dit dan in zijn avontuur en zo komt iedereen aan bod. De film duurt ongeveer 14 minuten en als je meer personen toevoegt, wordt dit automatisch langer. Bij een video kun je tien personen toevoegen en kies je zes verschillende onderwerpen de revue laten passeren. Je hebt heel veel keus uit wel meer dan 500 onderwerpen!  Zo geef je dus je voornaam, voegt een aantal leuke foto’s toe en kunt tijdens de film leuke foto’s laten zien.
VVS23 - Foto 7
Ook kun je aangeven waar de cadeautjes zijn verstopt. Je kunt kiezen voor een download via e-mail of een DVD naar het huisadres laten sturen. Het pakket is nog niet compleet want er horen ook nog vijf verhaaltjes bij die door de Sint worden voorgelezen en ook een gesigneerde kaart uit Spanje in een mooie enveloppe. We doen dit nu al jaren en de meisjes vinden het helemaal leuk. Ook vinden ze het verhaal spannend en leuk om naar te kijken. Zeker voor de oudste is dit goed te begrijpen. Zo kun je ze ook goed voorbereiden op Sinterklaasavond en kun je ook de cadeautjes op verschillende plaatsen in huis neer leggen of er echt een spelletje van maken. Dan is het niet alleen heel snel de cadeautjes uitpakken, maar ook echt een happening.
VVS23 - Foto 4
Korte voorbereiding
Zo kun jij ook de pakjesavond starten met een persoonlijk bericht van de Sint. Je hebt de video zo in elkaar gezet als je leuke foto’s hebt verzameld. De prijs is vanaf € 24,95 en de website vind je hier. Je kunt de video automatisch uitbreiden met allerlei mogelijkheden. Je kunt de kinderen verrassen en bij de volwassenen nog enkele leuke anekdotes toevoegen. Daarnaast maakt het echt indruk op de kinderen. Video van Sint is een uniek cadeau op Sinterklaasavond en geeft een leuke start van een gezellig avondje. En dit keer is de vijftiende editie van Video van Sint dus er zitten ook een heleboel leuke extraatjes bij het pakket en ondanks de inflatie is de prijs hetzelfde gebleven. Een online pakket is er al vanaf € 14,95. Meer informatie vind je hier.
VVS23 - Foto 6
En het leuke is dat we dus ook twee pakketten mogen weggeven van Video van Sint. Doe mee door een reactie onder dit bericht te posten en dan maak je kans op een online code zodat je zelf jouw speciale videobericht kan samenstellen. De winnaar wordt na vrijdagavond 24 november 2023 bekend gemaakt.  Je kunt meedoen tot en met vrijdag 24 november 2023 23.59 uur. Als je hebt gewonnen, krijg je automatisch een mail.

Totaal 9 reacties

Suzanne

21 november 2023 om 13:12

We hebben dit vorig jaar ook gedaan
Dit was echt zo leuk
Ik die mee

Beantwoorden

Lisette

21 november 2023 om 16:04

Ik ben benieuwd naar het nieuwe verhaal van dit jaar we doen graag mee met de winactie

Beantwoorden

Thea

21 november 2023 om 16:19

Dat is erg leuk voor onze sinterklaasavond met de kinderen en de kleinkinderen zeker nu de jongste vier jaar oud is

Beantwoorden

Anne

21 november 2023 om 18:49

Ik vind die Sint tijd toch altijd zo magisch
Wat leuk zeg
Ik had er nog nooit van gehoord maar ik ding graag mee naar die prijs

Beantwoorden

Yvettw

21 november 2023 om 19:02

Suoer leuk voor ons driejarige zoontje
We zijn nu al zo bezig met pakjesavond
Ik maak graag kans

Beantwoorden

Sanne en Aaron

22 november 2023 om 10:52

Dit is echt geweldig voor onze kindjes
De meisjes zijn zo vol van Sinterklaas en we zoeken nog iets voor 2 december

Beantwoorden

Beau Clementine

22 november 2023 om 12:14

Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen

Beantwoorden

Steven

23 november 2023 om 16:50

Leuk voor onze zoon en dochter
Mag een papa ook meedoen?

Beantwoorden

Josine

23 november 2023 om 16:55

Onze kids vinden het een hele spannende tijd
Sinterklaas in huis halen is te spannen dmaar zoiets is leuk

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.