23

jan

Zwanger
In Kids \ Kids

Passiescore:

Zo organiseer je een gender reveal party

Door Redactie

Een gender reveal party is meer dan een feest. Het is een moment van magie en verwondering, het moment waarop aanstaande ouders het geslacht van hun baby delen met geliefden. Van subtiele hints tot de grote onthulling, elke stap zit vol verwachting en plezier. Hier zijn enkele tips om je eigen gender reveal party te organiseren. 

Het concept kiezen

De eerste stap voor een onvergetelijke gender reveal party is het kiezen van het concept. Wil je een klassieke ballon laten poppen, een doos met vlinders, of misschien een rookmachine die blauwe of roze rook blaast? Misschien wil je het seizoen of een specifiek thema betrekken? Of je hond een rol laten spelen? Alles kan. Voor inspiratie kijk je best eens op Instagram, Tiktok of Pinterest.

De uitnodigingen versturen

Eenmaal het concept is bepaald, is het tijd om mensen uit te nodigen. Je kunt kiezen voor traditionele uitnodigingen per post of gewoon een whatsappje of een mailtje kan ook. Vergeet niet om in de uitnodiging te vermelden of er een dresscode is of ze iets speciaals moeten meenemen, zoals een sjaal in de kleur van hun ‘team’ – blauw of roze.

Verkiezing speelgoed van het jaar 2

De setting

De aankleding is wat het feest echt tot leven brengt. Kies voor neutrale tinten met accenten van blauw en roze voor een speels effect. Denk aan ballonnen, slingers, en misschien zelfs een gepersonaliseerde banner. Ook kan je een hoekje inrichten voor foto’s waar gasten grappige props kunnen gebruiken om hun gokje op het geslacht vast te leggen.

De onthulling

Het hoogtepunt van de party is natuurlijk de onthulling van het geslacht. Zorg ervoor dat de camera’s klaarstaan op het moment dat jullie ontdekken team blauw of roze wint. Of het nu door een taart aan te snijden, een confettikanon af te vuren of een mysterieuze doos te openen, het wordt gegarandeerd een moment om niet te vergeten. En misschien ook prijzen voor de winnaars?

Na de onthulling

Na de onthulling is het tijd om te genieten van jullie gezelschap, het eten en de spelletjes. Zorg voor een mix van activiteiten en rust waarbij gasten kunnen discussiëren over babynamen, een glaasje kunnen drinken, of weddenschappen kunnen plaatsen op geboortedata. Vergeet niet om kleine bedankjes klaar te hebben voor je gasten wanneer ze vertrekken, als aandenken aan deze speciale dag. Tot slot kun je ook al uitnodigingen uitdelen voor de babyshower, nu al je gasten toch al samen zijn. Ook hier kan je weer kleur gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.