5

feb

Fien & Teun Circus op de boerderij 5
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Fien & Teun, Circus op de boerderij, nu in de bioscoop!

Door Redactie

Fien & Teun, het leukste boertje en boerinnetje van Nederland, zijn weer te zien in de bioscoop: Fien & Teun, Circus op de boerderij. En nu gaan ze een heus circus organiseren op de boerderij. Het moet nog wel een verrassing blijven voor Sebastiaan, het varken, omdat hij jarig is en 4 jaar wordt! Fien e& Teun zijn altijd in voor nieuwe avonturen en beleven weer een spannend avontuur. nu op het witte doek in bijna iedere bioscoop. Speciaal voor kleuters en peuters.

Fien & Teun Circus op de boerderij 5

Op de boerderij

Dit is inmiddels de derde bioscoopfilm van Fien & Teun. Samen met Dutch Filmworks heeft Van Hoorne studio’s weer een prachtige bioscoopfilm gemaakt. Het circus spreekt aan voor kleine kinderen en Fien & Teun spelen hier altijd erg leuk op in. Sebastiaan het varken is jarig en dit willen Fien & Teun niet ongemerkt voorbij laten gaan! Ze komen per toeval een oude circuswagen tegen in de weide en vinden dit perfect voor een mooie circusvoorstelling. Fien & Teun gaan in het geheim aan de slag om een echt circus te organiseren en bedenken de meest grappige en spannende circusacts, Eigenlijk willen Fien & Teun het samen organiseren, maar al snel komt er versterking. Fien leert zelfs over een koord lopen en Teun gaat goochelen. Maar dat is best spannend want dan gaat het mis. Mevrouw Konijn is weg en hoe kan Fien nu over het koord lopen? Gelukkig krijgen ze hulp van alle dierenvriendjes van de boerderij. Maar hoe loopt het af? De bioscoopfilm vertelt het verhaal en de film wordt afgewisseld met de bekende liedjes van Fien & Teun. De kinderen zongen en dansten gezellig mee. Fien & Teun maken grapjes en zijn echt heel gezellig.

Fien & Teun Circus op de boerderij 2

 

Fien & Teun Circus op de boerderij 4

Mooie lessen voor kinderen in de film 

Het verhaal in de bioscoopfilm is goed te volgen voor peuters en kleuters en de bioscoopfilm wordt afgewisseld met leuke muziek en de leuke liedjes van Fien & Teun. De dieren hebben een leuke rol in de film en maken samen muziek. Ook zie je een duidelijke moraal terug in de film. Eerst willen Fien & Teun samen het circus optuigen en laten ze de dieren verstoppertje spelen zodat ze kunnen werken aan de circusvoorstelling. Maar de dieren zijn snel weer terug en willen meewerken en helpen. Zo zie je dat de dieren muziek maken met producten en materialen van de boerderij. De kapotte rode bal wordt een neus voor de clownsact. Van de oude melkflessen maken ze een piano: zo maken de dieren samen muziek. Ook een leuk voorbeeld: van de waslijn maken ze een gitaar, dus kinderen leren onbewust om oude spullen opnieuw te gebruiken. Ze leren dat ze mogen samenwerken aan een gezamenlijk project zoals het circus en dat ze niet mogen jokken over het goochelen. Fien & Teun laten dat op een mooie manier zien. Deze bioscoopfilm is echt geweldig voor kleine kinderen, met veel muziek en leuke en begrijpelijke teksten. Het is een leuke film om met de kleinste kinderen naar de bioscoop toe te gaan in het weekend of in de voorjaarsvakantie! Of als je het leuk vindt om Fien & Teun in het echt te ontmoeten: breng dan eens een bezoek aan de theatervoorstelling. Of heb je al eens een bezoek gebracht aan Avonturenboerderij Molenwaard? Onlangs weer verkozen als leukste uitje van Zuid-Holland.

Fien & Teun Circus op de boerderij 3

Fien & Teun Circus op de boerderij 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.