14

feb

Thule Urban Glide 3-1
In Kids \ Kids

Passiescore:

Lekker op pad met de Thule Urban Glide 3, ideaal voor avontuur in de natuur, maar ook in de stad

Door Redactie

Soms zijn er producten waar je niet zonder kan, zoals ook de kinderwagen. Wat dat betreft, is Thule toch wel onze favoriet bij onze meisjes en nu er een derde kindje op komst is, kijken we uit naar de nieuwste aanwinst uit de Thule collectie: de Thule Urban Glide 3. Vanaf nu te bewonderen! En lees mee in dit artikel waarom wij dit de ideale kinderwagen vinden en wat de nieuwste opties zijn.

Vierwieloptie 

We zijn er gezin van bijna vijf dan ook van plan om in de zomer lekker op uit te gaan en de natuur op te zoeken. We zijn van vroeger natuurlijk de Tde geliefde Thule all-terrain kinderwagen gewend, maar nu zijn we vol gegaan voor de Thule Urban Glide 3. Zeker ook omdat de laatste versue met een vierwiel optie kan worden aangevuld. Het is meer dan zomaar een kinderwagen – het belooft moderne gezinnen avontuur, stijl en gemak.

Thule Urban Glide 3-1

 

Nieuw ontwerp en functionaliteit

De nieuwste versie van de Thule Urban Glide 3 introduceert nieuwe premium functies en krijgt de lang verwachte vierwiel optie. De Thule Urban Glide 3 is speciaal ontworpen voor gezinnen die altijd onderweg zijn en daar zijn wij er één van! We genieten van lekker wandelen door de stad en op zondag een koffie-to-go halen, de kinderen ophalen bij de oppas maar in het weekend trekken we ook graag naar ons vakantiehuis aan zee. Of je nu door de drukke straten van de stad manoeuvreert of de rustige natuurpaden verkent, deze lichte kinderwagen doet geen concessies aan comfort, functionaliteit of stijl. We hebben het al geprobeerd en zijn echt een fan. De kleine kan hier dadelijk heerlijk in slapen en rusten.

Verbeteringen

De Thule Urban Glide 3 is helemaal aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. De verbeteringen zijn een comfortabele reiswieg voor all-terrain wandelen, hier zal ons derde meisje heerlijk in kunnen slapen terwijl wij lekker wandelen en de oudste meisjes op hun loopfietjses wandelen. Met de optionele Thule Urban Glide Bassinet wordt de kinderwagen in een handomdraai omgetoverd tot een comfortabele kinderwagen. Ook heb je een geavanceerde geïntegreerde beensteun, gecombineerd met een verbeterde verstelbare stoel en we zijn ervan overtuigd dat dit zeker een ongeëvenaard comfort oplevert. Dit is ideaal voor ontspannen dutjes tijdens avontuurlijke momenten. Ook de bescherming voor de zon en regen is goed aangepast met de uitgebreide luifel. We vinden het fijn dat dit zowel voor de zon als regen goed beschermt en is ontworpen met ventilatie voor warme, zonnige dagen.

Verschillende soorten 

Je hebt een aantal verschillende modellen, waaruit je kunt kiezen: drie onderscheidende versies, die elk perfect aansluiten op de elegante Thule Bassinet: Thule Urban Glide  3. Zo heb je het traditionele en klassieke all-terrain model, nu uitgerust met nieuwe functies. Thule Urban Glide 4-wheel: Een stadsversie met opmerkelijke wendbaarheid voor stedelijke verkenning, ideaal voor in de stad dus. En we hebben nog lang zitten twijfelen aan de Thule Urban Glide 3 double: een ruime zij-aan-zij kinderwagen, ontworpen om door deuropeningen te passen zonder in te leveren op comfort. En wat ons enorm aansprak, waren de nieuwe kleuren voor het gehele assortiment. De kinderwagens hebben mooie, nieuwe, harmonieuze kleuren. Thule Urban Glide 3 is verkrijgbaar in Nutria, Mid Blue en Zwart, waarbij de Thule Urban Glide 4-wieler verkrijgbaar is in Soft Beige en Zwart. Alle zwarte kleur varianten maken gebruik van stoffen die solution-dyed zijn, waarbij 80% van het waterverbruik wordt bespaard in vergelijking met een normaal verfproces. De Thule Urban Glide 3-serie is vanaf nu beschikbaar en deze week te bewonderen op de negenmaandenbeurs, te beginnen met de Thule Urban Glide 3 (single+double).  Thule Urban Glide 4-wheel is beschikbaar vanaf 1 maart, dus dat is ook al snel!

Thule Urban Glide 3-1 Thule Urban Glide 3-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.