15

feb

Negenmaandenbeurs
In Kids \ Kids, Uitjes, Zwanger

Passiescore:

De Negenmaandenbeurs heeft weer vele nieuwe producten

Door Redactie

De Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam is van woensdag 14 tot zaterdag 17 februari 2024 weer een groot feest voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Op woensdag van 11-18u, op zaterdag van 10-18u en op donderdag en vrijdag zelfs van van 11-21u. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €9,- en ook kun je online alvast de “Woezel en Pip”-tas reserveren voor €7,- i.p.v. €10,- op de beurs. Voor het hele programma kun je hier kijken.

De Negenmaandenbeurs bestaat uit maar liefst drie hallen vol exposanten. Van kleine stands tot compleet bakfietsparcours. Je kunt je hier meer dan een dag vermaken. Lees meer over de deelnemers en hun nieuwe producten in het volgende artikel.

Thule

Misschien ken je Thule voornamelijk van de dakkoffers maar de afgelopen jaren heeft Thule zich steeds meer onderscheiden als merk voor het hele gezin. Met hun prachtige oplossingen voor vervoer, maar zeker ook door een aantal prachtige kinderwagens en fietszitjes. Nieuw op de negenmaandebeurs was de Thule Urban Glide 3. Wij zijn fan! De welbekende all-terrain driewieler kinderwagen van Thule, maar dan ik een compleet vernieuwd jasje. Deze kinderwagen is er speciaal voor die gezinnen die graag op avontuur gaan. Naast kinderwagens heeft Thule ook een te gekke tassencollectie: Thule Paramount Collectie. Een collectie voor het woon-werkverkeer, met stijlvolle en duurzame producten. Bestaand uit laptoprugtassen, crossbodytassen, hybride fietstassen en draagtassen. De tassen zijn stijlvol, praktisch en verkrijgbaar in de kleuren soft green en zwart. De collectie is een mooie weerspiegeling van diverse stijlen en manieren om eropuit te gaan. Stijlvolle en moderne producten voor hoe je je ook verplaatst in deze wereld.

Thule Urban Glide 3-1

Thule Urban Glide 3

nijntje

We zijn helemaal fan van nijntje. Bij de uitzet voor jouw baby mag natuurlijk niets van nijntje ontbreken, al is het maar een boekje of een knuffel. Ook dit jaar staat er uiteraard op de Negenmaandenbeurs weer een stand van nijntje met tal van ontzettend leuke nieuwe nijntje producten, waaronder twee nieuwe partners. Zo kun je de heerlijk zachte badjasjes van Jollein vinden, het superleuke nieuwe Nijntje speelgoedhuis van Clementoni, feestartikelen in pastelkleuren van HAZE en nieuwe varianten van de Mr Maria Bundle of light lampjes. En dan ook nog eens voor exclusieve beursprijzen!nijntje 2

nijntje 3

nijntje 4

nijntje 5

Al een aantal jaren is nijntje ambassadeur van Sikkelcelziektefonds. Sikkelcelziekte is een erfelijke bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling wordt 75 procent van deze kinderen niet ouder dan vijf jaar. Meer onderzoek naar genezing van sikkelcelziekte is hard nodig. Daarom steunt nijntje het Sikkelcelfonds. Op de Negenmaandenbeurs staat een zuil met producten waarvan een deel van de opbrengst naar het Sikkelcelfonds gaat. Nieuw in deze collectie is de Packlamp. In een handomdraai tover je de verpakking, in brievenbusformaat, om tot een prachtige nijntjelamp. Dat zorgt voor minder verpakkingsafval.

Wumby

Het Wumby verwarmde aankleedkussen biedt ouders een innovatieve oplossing voor het verschonen van hun baby’s. Met zijn geavanceerde verwarmingssysteem zorgt het voor een aangename warmte tijdens het verschonen, wat vooral tijdens koudere dagen of in koele omgevingen zeer welkom is. Dit kussen creëert een comfortabele en rustgevende ervaring voor baby’s, waardoor ze zich veilig en geborgen voelen tijdens het verschonen. Bovendien is het kussen ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke ouderlijke routine. Het kussen verbruikt weinig energie, en is al binnen een minuut warm. Een waardevolle toevoeging voor in de babykamer! Het kussen wordt verwarmd met een 12V verwarmingselement, in het midden van het kussen, precies waar je baby’tje ligt. Het kussen verbruikt slechts 15 Watt aan stroom, waarbij je het kussen 30 minuten per dag aan hebt staan, dit slechts €1.- op jaarbasis kost. Dat is een stuk goedkoper dan het hoger zetten van de verwarming. Ook heeft het aankleedkussen een snoer van 2m met stekker, dus geen gevaar met een accu.

Wumby 1

Babbo’s 

Babbo’s biedt een circulair abonnement op speelboxen voor kinderen van 0-4 jaar. Deze boxen bevatten educatief speelgoed dat is afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind, waardoor de groei op een speelse manier wordt gestimuleerd. De speelboxen worden elke 2 of 3 maanden gewisseld, zodat het speelgoed altijd aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Dit abonnement ontzorgt ouders van het giswerk over “welk speelgoed en wanneer”, terwijl het hergebruik van het speelgoed bijdraagt aan een duurzaam concept. Sluit je tijdens de beurs een abonnement af, dan krijg je 1 maand gratis! Een leuk, vernieuwend en duurzaam product!

Circulair speelgoed

Dolly’s bakfiets 

Op het bakfietsplein stond Dolly Bakfietsen: de ideale familiebakfiets. Deze elektrische bakfietsen zijn van volledig Nederlands fabrikaat en worden dan ook in Nederland geproduceerd en in elkaar gezet. Ook werken ze samen met een maatschappelijke werkplaats. Voor bepaalde delen van het productieproces worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet. Dolly is daarmee ook echt maatschappelijk betrokken. Het leuke aan de Dolly bakfietsen is dat je zelf de kleur van het frame en de kleur van de bak kunt bepalen. Wist je trouwens dat de Dolly Bakfiets een van de minst gestolen bakfietsen is? Dit komt omdat jij de bakfiets helemaal naar eigen kleur kan maken, met vijf kleuren frame en negen kleuren bak om uit te kiezen. Dit maakt de look van de Dolly uniek.

Babbo's

Zwemluiers van Happy Bear 

Enne, weet je wat een leuk en origineel cadeautje is: een wasbare zwemluier. Dit is echt een van de must-haves, want of je nu gaat baby zwemmen of op vakantie gaat: het scheelt je enorm veel afval, geld om al die luierbroekjes te kopen én ze zijn ook nog eens super leuk. Zelf heb ik wasbare zwemluiers van HappyBear. Daar vind je super leuke printjes met ook nog bijpassende hydrofiele doeken en waszakjes. Goed voor het milieu, en voor je kindje! Wasbare luiers zijn helemaal niet zo ingewikkeld als je zou denken. De luiers hebben een eenvoudige sluiting met drukknopen, waardoor je baby in no time verschoond kan worden. Doordat je met de drukknopen ook de maat kunt verstellen zijn de luiers te gebruiken vanaf de geboorte, totdat je kindje zindelijk is.

Happy Bear 2

Duurzaam merk Incia

Hem-Nature is ontstaan uit de visie van Naciyenur, een jonge moeder uit Amsterdam. Zij stond ook bij de stand om uitleg te geven over de producten. Dagelijks werd ze geconfronteerd met het leed en de frustratie van haar dochtertje dat leed aan eczeem. Ondanks talloze pogingen met verschillende eczeembehandelingen leek niets echt te werken. Dit motiveerde haar om buiten de traditionele gezondheidszorg op zoek te gaan naar een natuurlijke oplossing voor eczeem. Ideaal voor babywasjes is het wasmiddel zonder parfum van INCIA. Dit wasmiddel is geheel natuurlijk en ze hebben ook heerlijke badproducten voor je baby, zoals shampoo, maar ook anti-insectenspray en 100% natuurlijke aromatherapie voor je kindje.

Incia 1

Goed slapen met PIKO

Het is voor baby’s erg belangrijk dat ze goed kunnen slapen. Maar helaas lukt dat niet altijd even goed. De PIKO is ontwikkeld door slaapcoach Francien Mels en is een slimme slaapcocon voor je baby’tje. Door je kindje hier in te laten slapen, krijgt het een eigen prikkelarme slaapplek, die je ook nog eens gemakkelijk mee kunt nemen naar opa en oma of op vakantie. Veel van de slaapproblemen bij baby’tje komt door overprikkeling en het ouderwetse rust regelmaat en reinheid kunnen daar zeker bij helpen. Naast dat de cocon kun je ook de PIKO Bot gebruiken. Dit is een huildetector, slaaplampje, sound soother en slaapcoach in één – waar je ook bent. Zo kun je bijvoorbeeld ook jouw stemgeluid laten af te spelen als je baby ‘s nachts onverwacht wakker wordt. De PIKO wordt geleverd in twee maten, inclusief handige app met slaapcoach adviezen en logboek voor slaap. De PIKO kun je gebruiken totdat je kindje zelfstandig kan gaan zitten.

Piko 2

Piko 1

Schone handjes en billen 

WaterWipes ken je misschien al, maar wist je dat dit de puurste baby billendoekjes ter wereld zijn? De doekjes bevatten namelijk maar 2 ingrediënten: 99,9% water en een druppel fruitextract, voor een lekker geurtje. Dit maakt dat de WaterWipes doekje volledig vrij van chemicaliën zijn en geen parfum, alcohol, parabenen en kleurstoffen bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. De doekjes zijn dus zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid en te gebruiken vanaf de geboorte.

Waterwipes 1

Happy Earth

Hier in huis gebruiken we allemaal de rpoducten van  Happy Earth. Deze producten staan voor natuurlijk en duurzaam en hebben een breed assortiment variërend van deodorant, douchegel, handzeep en bars tot babyverzorging, allemaal gecertificeerd 100% natuurlijk, vegan, vrij van chemicaliën en microplasticvrij! Heel fijn is ook hun Happy Earth Baby & Kids producten met 100% natuurlijke verzorging voor de gevoelige huid van je baby. De babyproducten zijn extra mild en verzorgend en bevatten geen chemicaliën. Daarom zijn ze ook direct te gebruiken vanaf de geboorte.

Happy Earth 2

Zo zijn er nog heel veel andere mooie producten, merken en stands te vinden op de Negenmaandenbeurs. Wanneer ga jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.