15

apr

Uitgelicht ladies run
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Ladies only hardloopwedstrijden

Door Redactie

Het hardloopseizoen in ondertussen al begonnen, maar nog lang niet afgelopen. Er zijn een tal van wedstrijden door heel Nederland verspreid. Echter zijn er maar een paar hardloopwedstrijd speciaal voor ons vrouwen. Natuurlijk hebben jullie al uitgebreid kunnen lezen over de Rokjesdagloop, maar er zijn nog veel meer hardloopwedstrijden voor vrouwen. Hieronder een paar ladies runs voor de komende maanden!

16 mei 2015 – Nike Women’s 10km
De Niks Women’s 10km Amsterdam is een ultieme girls’ night out! Ga voor een PR in klasse. Start is om 21.00 uur bij het Olympisch Station. Als groep of individueel kun je meedoen. Samen met duizenden anderen loop je door de straten van Amsterdam. Hun motto: Als je kan lopen, kun je een race lopen. Voor meer informatie of inschrijvingen, neem een kijkje op de website.

17 mei 2015 – Marikenloop
De Marikenloop vindt plaats in Nijmegen. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer en het parcours start vanaf het Universitair Sportcentrum. Als je de Marikenloop loopt, doe je dat als eerste voor jezelf. Je wilt een fantastisch PR neerzetten en gezellig met je loopmaatjes sporten. Maar ook steun je het goede doel als je mee loopt: KiKa. Benieuwd hoe je KiKa kan helpen en hoe je mee kun doen? Kijk dan op de website.

Collage ladies run

14 juni 2015 – Ladiesrun Rotterdam
De Ladiesrun in Rotterdam is als een ‘dagje uit’. De afstanden zijn 5 km, 7.5 km en 10 km. Ahoy Rotterdam is hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters. Ook met de Ladiesrun in Rotterdam Pink Ribbon steunen. Hun motto: Stand out and run! Kijk voor meer informatie over de Ladiesrun en Pink Ribbon op de website.

28 juni 2015  – Ladiesrun Breda
Dan heb je ook nog de Ladiesrun in Breda. De afstanden zijn 2.5 km, 5 km, 7.5 km. De zesde editie start vanaf Het Kasteelplein in Breda. Er zal een DJ aanwezig zijn, er wordt een warming-up georganiseerd, je ontvangt een ladiesbag en je kan bij de aanwezige stands gezellig winkelen. Hun motto: Be Happy and run! Kijk voor meer informatie op de website.

Collage Ladies run 2

Aan welke run(s) ga jij mee doen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter en Instagram.

Door: Dewi Sanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.