19

feb

Detox 1
In Sport \ Sporten

Passiescore:

Volhouden van goede voornemens

Door Redactie

De maand februari is weer bijna halverwege. In januari begin je met het maken van goede voornemens. Ook ik heb een aantal goede voornemens geformuleerd. Maar houd ik ze vol? Ik heb in ieder geval één van mijn goede voornemens waar gemaakt door afgelopen zondag twee keer te gaan tennissen en ik sta op het punt om me in te schrijven voor een nieuwe tennisclub in Amsterdam. Maar voor deze maand heb ik mijn uitdagingen geformuleerd. 

Lekker erop uit

Vorige week zondag besloot ik spontaan om te gaan wandelen in Zandvoort. Nu woon ik sinds 3,5 jaar een half uurtje rijden van het strand en ik was nog niet eerder in de winter langs het strand gaan wandelen. In de middag kreeg ik een appje: “ga je mee? “. Ik dacht: “ik kan altijd nog werken”. Waarom ook niet? Gelukkig wordt het beter weer en kan ik de komende maand veel gaan wandelen. Mijn 10.000 stappen is nog steeds mijn doelstelling.

Sporten

Het was lang geleden dat ik intensief had getennist. Toch kwam ik er achter dat ik balsporten leuker vind dan in de sportschool allerlei oefeningen op het gebied van cardio en fitness doen. Laat mij maar lekker buiten sporten. De komende maand ga ik bij drie tennisclubs kijken en maak ik de keuze waar ik een lidmaatschap neem.

Detox 1

Detox 

In januari heb ik flink gematigd met alcohol en dat ging aardig goed. Ik had er weinig moeite mee. In februari zit ik te denken aan detox. Je lichaam ontgiften, je lever en nieren zuiveren, een positieve impuls op je lever en galblaas. Deze maand wil ik een aantal dagen een sapjeskuur doen en mijn lichaam laten reinigen. Ik voel me er goed bij om zo gezond te leven. Ook merk ik dat ik fitter ben, beter slaap en me ook beter kan concentreren en focussen. Deze gezonde levensstijl bevalt me wel.

Wat doe jij in februari voor jouw gezondheid?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.