24

mei

IMG_0161
In Sport \ Review, Sporten, Work-out

Passiescore:

Centimeters verminderen door niet te sporten

Door Redactie

De zomervakantie komt er aan en dat betekent dat ik weer op het strand mag en ga liggen. Tijd om in de komende maanden me even te focussen  op een goed te vol te houden dieet, waarbij ik gezond kan blijven eten en lekker blijf bewegen. Want ik wil weer goed in mijn bikini passen. Door mijn gezondheid ben ik even beperkt in sporten en mag ik niet tennissen. Daarom probeer ik iedere dag 10.000 stappen te zetten en nog meer te gaan fietsen. Een paar weken geleden heb ik ook een goede ervaring gehad bij Antalya Body Change in Nijkerk om te kijken of ik ook op een andere manier mijn cm’s kon laten verminderen. Het klinkt best gek dat je een afspraak hebt om natuurlijk je cm’s te laten afnemen. 

Ontspannen en liggen

Het leek me ideaal: strakker in je lichaam. Zeker met de zonvakanties in het vooruitzicht vind ik het geen overbodige luxe om iets af te vallen en dan vooral de cm’s op de vrouwonvriendelijke plaatsen. Door middel van een figuurcorrectiebehandeling me ulrasound gecombineerd met electrostimulatie. Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar een behandeling van vetverwijdering, verstrakking van de huid en spieropbouw. Ze hebben twee behandelkamers met daarin twee verschillende apparaten: lichttherapie en behandelingen met de apparatuur van Divinia.

IMG_0160

Eerst werden op bepaalde plaatsen in mijn lichaam (bvenbenen, heupen, taille, buik, bovenarmen) metingen gedaan naar cm’s, omvang, vet- en vochtpercentage. Mijn vochtpercentage was te hoog en ook mijn zwakke plaats is mijn buik. Hier zou ik wel graag wat verbetering in willen zien. Vervolgens kreeg ik een aantal electroden op de juiste plaatsen op mijn lichaam met gel en mocht ik gaan liggen. Na het deel van het programma dat voor het afbreken van vet zorgt, start het deel dat zich richt op spieropbouw om slap vel weer strak te krijgen.Op zich is dat best een relaxed gevoel. Het voelde hetzelfde als de echo’s, die ik de afgelopen maanden al genoeg had gehad. Vervolgens kijken ze hoe je reageert op trillingen en hoe sterk je spieren zijn. Ook dit viel mij mee. Ik kon er goed tegen, maar misschien is mijn pijngrens ook hoog. Vervolgens kon ik ongeveer een uur gaan liggen en werd mijn lichaam behandeld met kleine schokjes. Dit voelde je nauwelijks en is goed te doen. Ondertussen lag ik gewoon gezellig met mijn mobiele telefoon te appen en te lezen. Best ontspannend, zo’n dinsdagochtend!

Het resultaat

Ik had een proefbehandeling van iets minder dan één uur. Binnen het uur is iets meer dan 3cm op mijn bovenbenen verwijderd en ook heb ik een mindere buikomvang. Op zich een prima resultaat! Het advies was wel om veel water te drinken na de behandeling en dat deed ik dan ook. Je afvalstoffen kunnen dan op een natuurlijke manier uit je lichaam gaan door veel te plassen. Je vetcellen worden door het Divinia-apparaat afgevoerd via je lymfesysteem door de verschillende frequenties. Het programma en de electroden meten continue jouw lichaam en de trillingen worden afgestemd op jouw eigen lichaam. Ik vind het eigenlijk best een prettige manier om je spieren te stimuleren en zeker als je een tijdje minder kunt sporten, zoals ik op dit moment, is het ideaal om je te laten behandelen met dit Divnia-apparaat. Je blijft in shape zullen we maar zeggen:-)).

Je kunt bij Antalya Body Change ook terecht voor andere behandelingen zoals bijvoorbeeld verstrakking van de huid, waarbij je striae van je zwangerschap minder zichtbaar wordt, of pijnbestrijding in de rug, benen of knieën. Antistressbehandelingen, bindweefselmassages, drainagebehandelingen of behandelingen op cellulite of spieropbouw tegen te gaan!

Als je voor het eerst een proefbehandeling wilt ervaren, is de investering € 66,-. Let ook even op de speciale aanbiedingen! Je kunt ook een 10, 15 of 20-rittenkaart kopen zodat jij er in de zomer weer strak bij loopt. Wie gaat de uitdaging aan? Kijk ook op hu Facebookpagina Antalya Body Change. Hier kun je alle informatie vinden.

IMG_0159

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.