26

sep

Oorbellen van zilver voor vrouwen

Passiescore:

Hoe kies je zilveren oorbellen uit?

Door Redactie

Het is soms best moeilijk om een keuze te maken tussen zilver, gouden of roze sieraden? Wat is hierin belangrijk om te kiezen? Heb je zelf al een voorkeur? Oorbellen van zilver, rosé of goud? Soms hangt het af van de situatie, van je kleding en/of van je kleur haar. Maar het kan ook zijn dat je vooraf al vaker goud of zilver draagt van nature. Maar wat is nu bepalend voor jouw kleurkeuze in sieraden?

Je hoeft ook niet één keuze te maken in de kleur van sieraden en soms is het fijn om meerdere sieraden in verschillende kleuren te hebben, zodat je kunt variëren bij een andere gelegenheid. Soms is het ook saai om iedere dag dezelfde sieraden te dragen. Maar welke factoren spelen mee bij jouw keuze?

Zilveren creolen

Lichaamskleur

Iets waar je misschien niet meteen aan zult denken, is de kleur van je aderen. Soms zie je bij de ene vrouw de aderen wat meer aan de oppervlakte liggen en bij de ander wat minder. Ook de kleur van de aderen kunnen flink verschillen. Heb je een blauwige kleur, dan heb je een koele ondertoon en kunnen zilveren sieraden soms beter bij je passen. Zijn jouw aderen meer groenig van kleur, dan is rosé goud misschien een mooie kleur. Een andere optie om te kijken, is met een kleur folie. Gebruik bijvoorbeeld aluminiumfolie om te kijken hoe zilver bij je staat. Als zilver beter staat, kan het zijn dat je een koele ondertoon hebt. Mij staat zilver altijd beter, maar soms heb ik een voorkeur voor goud.

Oorbellen van zilver voor vrouwen

Go tot he beach!

Heb je wel eens gekeken welke sieraden jou het beste staan na een dagje strand? Een zomerse en zonnige gloed op je lichaam, misschien nog met een beetje zonnebrand, kan ook een ander effect geven. Als je van origine sneller verbrandt en rood wordt, heb je vaak een koele ondertoon. Dit geldt ook als je eerst rood wordt maar later toch meer bruin. Heb je wel eens een kleurenanalyse laten doen? Houd je van kleuren zoals bruin, oranje, geel of warm rood? Dan heb je een warme ondertoon. Of staan de kleuren paars, roze, blauw en groen jou beter? Dan zou het kunnen zijn dat je meer het koelere type bent.

Zomergloed

En je ogen en haren zijn ook bepalend voor de keuze voor zilver of goud. Heb je sprekende blauwe ogen, dan staat zilver jou waarschijnlijk goed. Heb je bruine ogen, niet vreemd opkijken wanneer de gouden sieraden jou mooier maken. Je hebt een warme uitstraling. Zo zijn er dus een aantal manieren om te kijken welke sieraden het beste bij jou zullen passen. Zeker ook als je gouden of koperen tinten in je haar hebt, zal goud prachtig bij je staan!

Hangende zilveren oorbel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.