15

sep

img_5705
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Welke opties zijn er als een crème niet meer werkt?

Door Redactie

Iedereen kent dat moment wel: de crème die je al jaren gebruikt lijkt niet meer te werken. Rimpels worden zichtbaarder, de huid oogt vermoeid en je vraagt je af wat je nog kunt doen om die frisse blik terug te krijgen. Gelukkig zijn er alternatieven die verder gaan dan enkel smeersels en serums. Laten we een duik nemen in enkele opties die de klok echt een beetje terug kunnen draaien!

Moderne, niet-invasieve behandelingen

De cosmetische wereld heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Waar je vroeger misschien dacht aan rigoureuze operaties, zijn er nu tal van niet-invasieve behandelingen die indrukwekkende resultaten leveren. Neem bijvoorbeeld laserbehandelingen. Deze zijn ontworpen om de huid te verstrakken, rimpels te verminderen en je huid te laten stralen. Of wat dacht je van microdermabrasie? Deze behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Daarnaast zijn er nog fillers en botox. Deze injectables zijn ideaal voor wie bepaalde delen van het gezicht wil liften of rimpels wil verminderen zonder chirurgie. En het mooiste? Veel van deze behandelingen hebben nauwelijks hersteltijd nodig. 

Chirurgische ingrepen voor blijvende resultaten

Als je zoekt naar langdurige resultaten en niet bang bent voor een chirurgische ingreep, zijn er opties waar je over kunt nadenken. Hier komen onze twee hoofdrolspelers: de facelift en de ooglidcorrectie. Een facelift is een operatie waarbij overtollige huid wordt verwijderd en de huid strakker wordt getrokken. Het resultaat? Een jonger uitziend gezicht dat jaren kan blijven stralen. Maar onthoud, een facelift is een serieuze operatie die een herstelperiode vereist. Het is daarom essentieel om te kiezen voor een ervaren chirurg. Dan hebben we de ooglidcorrectie. Voor velen is dit een game-changer. Overtollige huid rond de ogen kan je een vermoeide uitstraling geven. Een ooglidcorrectie kan dit verhelpen door het overtollige huidweefsel te verwijderen, waardoor je ogen weer gaan stralen. Net als de facelift vereist een ooglidcorrectie enige hersteltijd, maar de resultaten zijn vaak de moeite waard.

vday 3 miniEen combinatie van bovenstaande

Wie zegt dat je moet kiezen? Soms kan het combineren van verschillende behandelingen de beste resultaten opleveren. Begin bijvoorbeeld met een niet-invasieve behandeling en bekijk dan of je later nog een facelift of ooglidcorrectie wilt ondergaan. De keuze is legio en vooral heel persoonlijk.

Of je nu kiest voor een niet-invasieve behandeling, een chirurgische ingreep of een combinatie van beide, het allerbelangrijkste is dat je een keuze maakt waar jij je goed bij voelt. Doe grondig onderzoek, consulteer specialisten en weet dat schoonheid van binnen én van buiten komt. Want, een frisse blik komt niet alleen door wat je op je huid smeert of laat doen, maar ook door hoe je in het leven staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.