10

apr

nails-1319687_1920
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Tips hoe je je handen en nagels mooi houdt in deze tijd

Door Redactie

In deze tijd was je je handen waarschijnlijk een paar keer per dag. Dus je handen blijven en worden wel schoon. Maar hoe houd je je handen en nagels mooi? Je wilt toch dat je handen en nagels er mooi uit blijven zien en dat je netjes voor de dag kunt blijven komen. Zeker in deze tijd van de lente is een kleurtje op je nagels wel zo mooi. In dit artikel deel ik een aantal tips met Easynails.  

Handen wassen 

De laatste tijd is er door Corona extra aandacht voor het wassen van je handen. Het is extra belangrijk om naast afstand te houden bij ieder contact in de supermarkt of andere vorm van ergens even weer je handen te wassen. Zelf heb ik inmiddels op iedere plaats in huis handzeep staan en ik merk dat mijn handen wel droger worden. Dus standaard naast mijn bed staat een handcrème om mijn handen in te smeren. Meestal is het daarna wel weer meteen goed. Maar ondanks de droge handen is het belangrijk om wel goed je handen te blijven wassen met het gebruik van zeep. Het is ook noodzakelijk om ze goed te drogen. Ook ‘s nachts kun je je handen nog goed insmeren met handcrème zodat het goed hydrateert, goed kan intrekken en je handen goed kunnen herstellen. Ook voldoende drinken is belangrijk. Alcohol en suikerhoudende dranken zorgen dat je uitdroogt dus thee en water zijn beter in deze situatie. Het gebruik van schoonmaakhandschoenen bij de voorjaarsschoonmaak is ook nog een goede tip!

hand-221631_1920

Nagels

Je nagels goed verzorgen is ook belangrijk. Nu in deze tijd de nagelsalons zijn gesloten, kun je thuis ook je eigen manicure doen. Gellak op de nagels is een mooie manier om je nagels bij te houden. Je kunt het gemakkelijk zelf doen. Gellak op de nagels dekt zoveel mooier en je bent ook nog eens goedkoper uit als je het niet altijd door een nagelstyliste laat doen. Verzorgde nagels staan letterlijk iedereen goed. Gellak maakt dat mogelijk. in de basis heb je een aantal onderdelen nodig: een primer, basecoat, kleur gellak, topcoat, nagelreiniger en ledlamp. Hieronder volgen de tips:

– Was je handen goed en schoon en duw de nagelriemen me een vijltje naar achteren.

– Je kunt de nagels vijlen en een bepaalde vorm geven (bijvoorbeeld rond)

– Maak eventueel de nagels goed schoon met een nagelreiniger

– De eerste laag bestaat uit een primer vervolgens door een base coat en houd hierbij aan dat je ongeveer 1 mm van de nagelriemen afstand houdt.

– Vervolgens laat je dit drogen onder de led lamp

– Je kiest vervolgens een kleur gellak en brengt dit aan

– Ook laat je dit weer drogen onder de ledlamp

– Een tweede laagje breng je aan en dit laat je ook weer drogen onder de ledlamp

– Als laatste breng je een topcoat aan en dit laat je ook drogen

– Je kunt er nog wat nagelriemolie op aanbrengen om het extra te verzorgen

nails-1319687_1920

Hoe verzorg jij je handen in deze tijd? Goedkope nagelgroothandel vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.