18

sep

Essie nagellak post
In Beauty \ beautyspecial, nagels

Passiescore:

De trends en tips voor de nagels in de herfst

Door Redactie

Gelukkig duurt het nog even voordat de herfst begint en kunnen we genieten van een lekkere nazomer, ook wel Indian Summer genoemd. Maar ook de herfst staat voor de deur. Maar welk seizoen het ook is, het is belangrijk om je nagels goed te blijven verzorgen. En wat zijn de trends die we kunnen verwachten voor de nagels? 

Tips om langer te genieten van nagellak 

Gel Nagellak is een nagellak die lekker lang blijft zitten. En als je nog langer resultaat wil, is het belangrijk om je nagels vooraf goed schoon te maken. Je kunt hiervoor een wattenstaafje en wat azijn gebruiken. Zo blijft je nagellak ook langer zitten en heb je dus een beter resultaat. Ook bij gel nagellak wordt eerst een base coat aangebracht en dit zorgt ervoor dat het een goede aanhechting hebt. En dan is het fijn om meerdere dunne laagjes aan te brengen. Zo kan de vloeistof zich beter hechten en heb je er langer plezier van. Belangrijk is om geen luchtbelletjes te krijgen en als laatste een top coat aan te brengen. Door de top coat worden je nagels beschermd tegen beschadigingen zoals bijvoorbeeld scheurtjes. En wat ik zelf mooi vind, is de glans die de top coat geeft. En als laatste is het goed om je nagels, als ze helemaal droog zijn, even onder de koude kraan te houden. Dit zorgt ervoor dat ze nog steviger worden!

Essie nagellak post

Trends

Om de grauwe dagen een beetje op te vrolijken, is de trend voor dit najaar neon! Lekker fel geel, oranje of blauw. Dat maakt je vrolijk en kleurt de herfstachtige dagen een beetje op. Maar ook knalgroen en paars trotseren het straatbeeld. De neon kleuren voeren de boventoon in de laatste maanden van het jaar in de herfst.

B029

Jungle

Het is tegenwoordig helemaal hot: de jungle en dierenprint. In de slaapkamers, maar ook als leuke print voor kleding of zelfs met je nagels. Leuke tijger of panterprintjes op je nagel. Je ziet het veel terugkomen in de accessoires van dit moment zoals tassen, riemen en schoenen. Je kunt dit ook mooi op je nagels aanbrengen maar vergeet vooral de topcoat niet voor een langdurig resultaat.

DSC_0135

Naturel look

Metallic is ook helemaal in. Blauw, paars, zilver of goud? Het geeft een extra luxe uitstraling en maakt je nagels extra chique. Double tip French Manicure is ook terug van weggeweest. Een mooi glanzend wit randje bij je nagels geeft een mooi en natuurlijk effect. Erg klassiek, maar zeker ook een frisse look. Het is heel naturel en past bij de meer klassieke dames onder ons. Ook is het trendy om een halve maan te maken onder je nagels. Gebruik hiervoor ook een vijl om e nagels mooi rond te vijlen.

Halloween

Over een maandje staat Halloween weer voor de deur. Veel dames maken van deze gelegenheid gebruik om hun nagels speciaal in dit thema mooi te laten maken. Een spin als nagel of mooie rode nagels?

Wat is jouw favoriete kleur voor de herfst? Draag jij in de herfst ook nagellak?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.