4

jul

IMG_6338
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Fijn voor de zomer: Bourjois Healthy Mix

Door Redactie

Gedurende de warme maanden van het jaar draag ik het allerliefste een BB Cream in plaats van een foundation. Daarnaast heb ik door een klein slaapgebrekje (muggen, warmte, katten die in verband met de hitte liever overdag leven) een klein beetje een vermoeide uitstraling. Op deze dagen is de Bourjois Healthy Mix-lijn een uitkomst.

Deze collectie bevat een primer, foundation, concealer én een poeder die ervoor zorgen dat je huid er minder vermoeid uitziet. Een gezonde, frisse huid willen we natuurlijk allemaal. Vergeet niet dat alleen gezichtsvezorgingsproducten niet volstaan. Zorg er altijd voor dat je gezond eet, voldoende beweging krijgt en natuurlijk genoeg slaapt. Al valt dat laatste niet altijd mee met temperaturen van 27 graden. De vitamines in de producten van Bourjois zorgen voor hetzelfde effect op jouw huid die vitaminen en fruit je lichaam geven.

IMG_6330

BB cream is een product dat je het beste kunt zien als een crème die valt tussen verzorging en foundation. De formule zal de  huid egaliseren terwijl het de huid ook zal voeden. De Bourjois Healthy Mix BB Cream – € 14,99 is een ultra lichte crème die imperfecties en donkere kringen verbergt maar daarnaast je huid ook hydrateert. Overigens ruikt de substantie erg lekker en is gemakkelijk aan te brengen zonder vlekken achter te laten. Ik vind het overigens wel fijn om onder de BB cream een serum te smeren voor wat extra verzorging.

IMG_6335

De Bourjois Healthy Mix BB-Cream is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: 1, Light,  2, Medium en  3, Dark.

Met de Bourjois Healthy Mix Poeder – € 13,99 creëer je een instant mat effect. Het is een poeder tegen vermoeidheid die je huid net zoals de BB Cream laat stralen. De formule bevat vitamine C, A en B5. Dit product is verkrijgbaar in vier tinten die ik persoonlijk vrij licht vind. Ze zijn zacht en dekken voor mijn gevoel minimaal. Op de huid voelen ze wel heel prettig aan. Toch heb ik een voorkeur voor de BB Cream. Dat komt met name omdat de poeder een matte finish heeft. Ik houd nu eenmaal van een glansje.

IMG_6331

Tot slot is er de Bourjois Healthy Mix Concealer – € 11,99 in drie tinten. Deze met vitaminen verrijkte concealer, verminderd de zichtbaarheid van rimpels en donkere kringen. Dit wordt onder andere verzorgt door fruitextracten zoals abrikoos en framboos. Bij het aanbrengen van deze concealer smelt de vloeibare textuur moeiteloos samen met de huid en vervaagt direct de sporen van vermoeidheid. De concealer geeft een goede dekking en wallen en roodheid worden gecamoufleerd. Het is een concealer met een matte finish en geeft een niet gepoederd resultaat. De geur is wederom heerlijk fris en fruitig.

IMG_6333

IMG_6337

De kleurtjes die jullie op de afbeelding zijn zijn van links naar rechts 54, 55 en 56.

Kortom.. Bourjois Healthy Mix heeft de perfecte basis voor jouw make-uplook. Overigens drag ik vaak niet veel meer dan een eyeliner en mascara tijdens dit soort dagen. De BB Cream is echt heel mooi. Ik draag de medium variant. Dat vind ik zeker de topper uit dit assortiment. Meer informatie over de producten van Bourjois vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.