4

aug

kitchen

Passiescore:

Nieuwe Beauty Kitchen goodies

Door Redactie

Beauty Kitchen staat ook in Nederland alweer een poosje voor 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Ik testte al meerdere producten van dit interessante merk en vind het dan ook enorm leuk dat er met regelmaat nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment. Vandaag vertel ik jullie meer over de Berry British Sustainable Beauty Oil en de Waterless Complexion Saviour. Deze producten zijn beiden onderdeel van de Raw Inventions die Beauty Kitchen vanaf nu regelmatig als limited editions zal uitbrengen.

Jo-Anne, grondlegger van dit leuke merk studeerde scheikunde. Ze is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en dol op beautyproducten. De Beauty Kitchen Angels hebben een belangrijk mantra: 100% maakt het verschil en tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardevolle, natuurlijke ingrediënten. 100% effectief, 100% betaalbaar, 100% natuurlijk. Met gave lijnen zoals Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own probeert Beauty Kitchen voortdurend te vernieuwen en te inspireren.

De heerlijke Beauty Kitchen Raw Inventions Berry British Sustainable Beauty Oil (€23,99 – 30 ml) is samengesteld uit drie pure oliën uit fruitzaden en bezit de natuurlijke kracht van vitamines, essentiële vetzuren en antioxidanten de jouw huid weer laten stralen. Het product is gemaakt afvalproducten uit de vruchtensapindustrie, namelijk de zaadjes. De plantaardige oliën zijn geperst uit de pitjes van zwarte bessen, frambozen en aardbeien en zit dus boordevol vitaminen en vetzuren.

IMG_7075

De olie van zwarte beszaad is rijk aan vitamine C dat de collageenaanmaak stimuleert, roodheid vermindert en de droge huid voedt. Aardbeienzaadolie bevat een mix van vitamine A-zuur, linolzuur, oliezuur en alfa-linoleenzuur (essentiële vetzuren) die de natuurlijke vochtbarrière van de huid herstellen. De olie uit frambooszaadjes bestrijdt met omega 3, 6 en 9 schadelijke vrije radicalen.

De British Sustainable Beauty Oil is ideaal om de vermoeide, doffe huid een boost te geven als onderdeel van je dagelijkse beautyroutine. Reinig je huid eerst goed en breng daarna een aantal druppels aan op jouw gezicht en hals. Masseer de formule in met circulerende bewegingen en laat deze goed intrekken alvorens je verder gaat met bijvoorbeeld het aanbrengen van een BB cream of foundation. Ik heb momenteel wat last van hooikoorts dus mijn reukvermogen draait niet op volle toeren maar als ik mijn neus mag vertrouwen is de geur heel licht.

IMG_7076

Nog zo’n leuk product is de Beauty Kitchen Raw Inventions Waterless Complexion Saviour (€13.99 – 35 gram). Ideaal tegen een doffe en vale teint! Met deze formule zuiver je je huid met een nieuw en innovatief recept. De minerale poeder kun je gebruiken om je huid dagelijks te reinigen of als diepreinigend kleimasker. Ook wanneer je huid een beetje extra TLC nodig heeft is Waterless Complexion Saviour een fijn product.

Deze poeder bevat drie 100% natuurlijke ingrediënten die intensief samenwerken om de huid mild te exfoliëren (scrubben) en diep te reinigen waardoor je teint weer gaat stralen! Het poeder bevat groene matcha-thee en witte klei die de huid actief ontgiften en die antibacteriële eigenschappen bevatten. De basis van het poeder is een mineraalrijk calciumpoeder dat dode huidcellen mild maar effectief verwijdert.

IMG_7077

De poederformule activeert in contact met water en is naar behoefte als cleanser of masker te gebruiken. Voor de cleanser schud je een half theelepeltje Waterless Complexion Saviour in je natte handpalmen en wrijf je dit tot een romige substantie. Masseer deze met cirkelvormige bewegingen gedurende een minuut over je gezicht. Spoel vervolgens af met lauwwarm water. Wil je een diepreinigend gezichtsmasker, voeg dan meer poeder toe en wrijf dit tot een pasta die je op je huid aanbrengt. Laat het masker eenmaal aangebracht ongeveer vijf minuten intrekken en spoel het vervolgens af met lauwwarm water. Even voor de goede orde. Wanneer je deze poeder regelmatig als masker gebruikt gaat je product natuurlijk wel minder lang mee omdat je simpelweg meer van de poeder nodig hebt.

De Beauty Kitchen Raw Inventions zijn vanaf augustus 2018 verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.