24

jun

Ajuma 3

Passiescore:

Hotspot in Zandvoort: veelzijdig Ajuma met de heerlijkste gerechten!

Door Tamara Schellekens

Het wordt deze week super mooi weer en wat is er nu lekkerder dan de zomer te vieren aan het strand? In mijn jeugd gingen we al naar Zandvoort toe. Nu ik in Amsterdam woon, is het snel om naar Zandvoort te gaan en daar zal ik deze zomer wel een aantal keren te vinden zijn. Ajuma beach heeft een heerlijke kaart voor ontbijt, lunch of diner. We mochten een paar weken geleden komen proeven! Een tintje Oosters, smaakvol en aan te raden! 

Ik houd van de stijl van Ajuma! Wit, licht, omgeven door hout en een beetje trendy. Gebaseerd op VT Wonen kun je er heerlijk werken op de flexplekken, genieten van het strand en de zon.. en lekker lunchen! Het is een uitgebreide kaart met gerechten uit het Oosten: te beginnen met een lekkere vegetarische gado gado salade met verse limoen. Helemaal lekker met een vers eitje. Ook de verse tonijn (tonijn takaki met met kokkoman en wakame) lijkt uit Japan te komen met een heerlijk krokant laagje met sesamzaad. Hier lust ik er wel meer van! De bitterballen (de zogenaamde ‘veggie balls’) met onder andere spinazie en kaas: daar staat Ajuma om bekend, heerlijk als lunch of borrelgerechtje en totaal anders dan je op een terras bestelt. Ook voor een heerlijk diner kun je bij Ajuma terecht!

College Ajuma Beach 2

De Japanse edamame boontjes hebben een speciale bite! Lekker mals, maar héél knapperig. De Tom Kha kah soep smaak net zoals ik vorig jaar in Thailand proefde: met malse kip, galangel en kokosroom. Je kunt ook leuke lunchplateaus bestellen met bijvoorbeeld vis, vlees of vegetarisch.

Collage Ajuma Beach

Op 28 juli organiseert Ajuma Beach ook een leuk festival: Ajuma Summer Festival! Met de line up van Steffen Morrison, Kris Berry, Moods, Luka, Kauw, Pitch Controller Mitch, Drifter Sound System en Manolo Mendez belooft het een heerlijke avond te worden! Kaarten koop je via deze link! Zie ik jou daar?

Passievrouwen is voor de lunch bij Ajuma uitgenodigd. Dit verandert mijn mening niet. 
Ajuma 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.