13

jan

Afbeelding 2 - passievoorvrouwen - rechtenvrij

Passiescore:

Zes tips om thuis te sporten

Door Redactie

Hoe is het met jouw goede voornemens? Ben je even klaar met wekelijks de sportschool opzoeken? Er zijn genoeg mogelijkheden thuis aan je gewicht te werken, wij geven je zes tips!

Tip 1: Voordelen

Thuis sporten heeft veel voordelen, zo bespaar je kosten doordat je geen maandelijkse abonnementskosten meer betaalt en niet eerst een stuk hoeft te reizen voordat je eindelijk kunt beginnen. Ook heb je geen last van mensen die in de gaten houden wat je aan het doen bent en kun je rustig ongestoord je gang gaan. Veel heb je niet nodig om al een goede basis te leggen voor je eigen sportruimte. Kies allereerst een geschikte ruimte in of rondom huis, een leegstaande kamer of de zolder zijn erg geschikte plekken!

Tip 2: Fitnessmat

Iets wat sowieso niet mag ontbreken binnen jouw sportruimte is een fitnessmatje. Hierdoor kun je met voldoende comfort verschillende oefeningen doen, zoals opdrukken en buikspieroefeningen. Je hebt minder kans om weg te glijden en bespaart een hoop rugklachten.

Tip 3: Simpel maar effectief

Wie denkt dat een hoepel en springtouw alleen voor kinderen zijn heeft het mis, je kunt ze uitstekend gebruiken tijdens het sporten. Met touwtjespringen geef je je uithoudingsvermogen een boost en bespaar je ruimte ten opzichte van andere oefeningen.
Afbeelding 2 - passievoorvrouwen - rechtenvrij

Tip 4: Fitnessbal

Met een fitnessbal train je je romp. Hiermee stimuleer je een goede houding en optimaliseer je je sportprestaties. Heb je vaak last van lichte pijntjes? De fitnessbal helpt ook erg tegen blessures!

Tip 5: Gewichten

Gewichten mogen natuurlijk niet ontbreken binnen een sportruimte. Begin rustig zodat je de gewichttraining kunt opbouwen en het later kunt uitbreiden. Daag je lichaam steeds verder uit en je zult zeker resultaat zien!

Tip 6: Niet storen!

Tijdens het sporten wil je je natuurlijk het liefst afzonderen en niet gestoord worden, raamdecoratie biedt uitkomst. Met jaloezieen hout bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval door de lamellen te verstellen. Ben je van plan op zolder te sporten? Kies dan voor een rolgordijn dakraam!

Welke tips ga jij zeker weten gebruiken?

Afbeelding 1 - passievoorvrouwen - rechtenvrij

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.